Najnovije vijesti

Poziv za učešće u regionalnom istraživanju o mobilnosti mladih Balkana

jul 12 2016

 

Agencija lokalne demokratije Prijedor, sa svojim partnerima na projektu "Regionalna platforma za učešće i dijalog mladih Balkana" realizuje istraživanje o mobilnosti mladih na području Balkana.

Ovom prilikom pozivamo sve mlade od 15 do 30 godina da ispune kratki online upitnik o mobilnosti ili pokretljivosti mladih Balkana. Želimo da čujemo iskustva i preporuke mladh ljudi, kako da se unaprijede uslovi u regionu koji mladima omogućavaju obrazovnu, radnu ili bilo koju drugu pokretljivost!

Molimo vas da odvojite 5 minuta vremena, odgovorite na postavljena pitanja i pomognete nam u realizaciji regionalnog istraživanja.

Online upitnik možete pronaći na sledećem linku http://bit.ly/29CgESI 

 

Ako se pitate šta je mobilnost: to je pokretljivost, odnosno mogućnost izbora pojedinca, grupa ili socijalnih slojeva u smislu mjesta boravka, izbora profesije ili dostupnosti resursa...

Upitnik je napravljen na 3 jezika, kako bi pojednostavili procedure i razumijevanje istog za sve mlade Balkana podjednako. Nadamo se da će vam jedan od ponudjena 3 jezika upitnika biti razumljiv.

Read 598 times

About The Author