Najnovije vijesti

Javni poziv za dodjelu sredstava za Lokalne inicijative mladih

avg 23 2017

 

 AGENCIJA ZA LOKALNU DEMOKRATIJU PRIJEDOR

 

Poziva neformale grupe mladih i nevladina udruženja mladih koji djeluju na području opštine Prijedor da podnesu svoje projektne prijedloge za lokalne inicijative mladih, koje će doprinijeti:

 

·      -  Jačanju kapaciteta mladih (neformalnih grupa mladih i nevladinih udruženja mladih) za aktivno građanstvo i učešće u javnom životu njihovih lokalnih zajednica, posebno u procesima kulturne participacije; 

·     - Povećanom pristupu mladih ljudi kulturi i korištenju kreativnih alata; uključivanje mladih sa manje mogućnosti u kulturna dešavanja.

·    - Povećanju fokusa javnih vlasti u ciljanim lokalnim zajednicama na potrebe mladih i uspostavljanje veće multi-sektorske saradnje u cilju podsticanja učešća mladih.

 

Informativna sesija za zainteresovane podnosioce projekata biće organizovana 12. Septembra, u 11h, u Agenciji lokalne demokratije, Oslobodilaca Prijedora 6.

Aplikacioni paket dostupan je na sledećem linku

Odgovore na pitanja svi potencijalni aplikanti mogu dobiti upitom na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 20.09.2017.

Prijedlozi projekta treba da se pošalju na sledeću adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 22.09.2017. u 17.00h.

Agencija za lokalnu demokratiju 

Info point za mlade

Adresa: Oslobodilaca Prijedora 6

Telefon: +387 52 241 100

 

e-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Read 466 times
Rate this item
(0 votes)

About The Author